top of page
Finns det några snälla börsdagar här

Tre varianter av samma banner togs fram för målgrupperna, toppchef, börshaj och politiker. Banner låg på respektive delområde på Di.se En counter räknade ner från ord. pris till det nya rabatterade julpriset för 3 månader.

Julklappen

En goodiebag som blev en mycket omtyckt design-julklapp, innehållande hemliga mode-godsaker.

Ekonomida

Trygghetssymbol och varumärkesplattform för ekonomifirman Ekonomida.

Entreprenör

Har startat upp en E-handel, profilerat och byggt upp lillaprislappen.se Har lärt mig SEO och fått snurr på de sociala kanalerna och vet hur man köper media på ett ROI-effektivt sätt. Idag är ehandeln såld och lever vidare.

Stillströms logo

Logotyp för Stillströms Industrifärg

Stillströms

Design av tischa för Kulörklubben.

CVDL
Kom i Form

En lanseringen av en prenumerationstjänsten för Kom i Form. Från att göra UX och Dashboards till huvudprodukten till att marknadsföra tjänsten genom en kombination av eDR, aDR och pushnotiser. T ex när du sprungit klart Sthlm Marathon får du en push som säger "Vill du förbättra tiden till nästa gång?" På väg hem från maran får du en gratis prova-på-månad i din Goodiebag. Allt följs upp via nyhetsbrev och en lojaliserande kundresa är igång.

Dagens industri

Html5-dropdown-banner.

Banner som sparkar uppåt

Be toppchefen, börshajen eller politikern om 3 månader med Di.

Visitkort

Företagets logotype togs fram med tanke på företagets gatuadress (nr 10) Uttrycket blir lite unikt med den upphöjda relief-draklogotypen i form av en 10:a.

Symplify

Logo och webb för Symplify.com

Företagarna

För Företagarna tog vi fram ett supporterpaket. Företagarna är Sveriges största organisation för företagare. Ett hjälpmedel blev support för att hjälpa Företagarna driva opinion för att förbättra företagarklimatet och göra det enklare att starta, driva, utveckla och äga företag. Företagarna är medlemsägda, medlemsstyrda och partipolitiskt obundna.

Lokal öletikett

Dansa efter någons IPA.

NyTeknik

Här en helsida från en kampanjserie för NyTeknik.

Allakando

Uppdraget Vårt uppdrag är att ta fram ett DR som både kommunicerar fördelen med Allakando och som bidrar till att öka kännedomen och nyfikenhet kring varumärket. Idé – fusklappen. Genom att använda en känd symbol i skolvärlden att hänga upp kommunikationen på – fusklappen – maximerar vi uppmärksamhetsvärdet. Den står traditionellt sett för en genväg till framgång, men som bygger på fusk, inte på faktiskt kunskap. Vi kidnappar fusklappen och gör den till vår för att nå ut med budskapet.

Dagens Nyheter

Stortavlor på stranden som lyfter spännande sommarläsning som gör att man läser länge.

TänkOm

Logotype + en kunskapswebb och SoMe-strategi.

Dagens Nyheter

Stortavla på Toftastrand

Keep it simple
Digitalläsning på bussen

Konsumtion av nyheter är idag inte längre bundet till frukostbordet eller fåtöljen i vardagsrummet. Allt fler läser idag sina nyheter ”på språng” direkt i sin smartphone eller platta. Lösningen: Genom att erbjuda en gratistidning av den digitala utgåvan tillsammans med en smart WiFi-lösning kan vi få resenärer i kommunaltrafiken att börja läsa Dagens Nyheter digitalt – och få dem att bli prenumeranter.

Dagens Media

Dagens Media med samma bokstäver i omkastad ordning blir Ansedd image. Här gjorde jag en take over för Dagens Media, en tidning om varumärken och reklam. Enkelt upplägg med tydlig animerad idé.

Expressen

Smarta eDR. Där innehållet i mejlet är skräddarsytt baserat på vad läsaren gjort, läst och tryckt på. Fortsätt läsa där du är, logga in igen och upplev det mest lästa just nu.

Kundservicewebb för Di

Dagens industri ville effektivisera sin kundwebb. Baserat på en grundlig indexering, enkäter och användartester så såg vi hur människor tog till sig den gamla sidan, vi förenklade och prioriterade om via en ny dashboardlösning. Vi minimerade ärenden på telefon och har maximerat kundnyttan så att kunden kan göra sina egna ärenden direkt på webben istället. Citat från kund "Det ni levererat är strålande bra och t.o.m. överträffade våra förväntningar"

SverigesEnergi
PostNord (reklamfixaren.se)

I detta webbprojekt har jag verkligen sålt min kropp och själ från ax till limpa. Jag har gett mitt allt. Nu finns alla mina strategiska DR-knep omvandlade till en digital reklambyrå där du busenkelt väljer målgrupp, skapar ditt utskick, betalar och skickar ut reklamen. Du följer upp, mäter och sökmotoroptimerar samtidigt.

ViaSat

Viasat har gått från en traditionell pappersfaktura till en faktura som anpassar sig efter vad du tittar på. Älskar du sport, får du erbjudanden och mer av sport. Är du en familj får du uppleva en bättre familjeunderhållning. Htmlfakturan speglar pappersfakturan och nu upplevs fakturan som lätt att ta till sig och inget man bara sparar till den sista i månaden. Fakturan är lojaliserande på ett rättvist sätt.

Birka Cruises

Övergripande kampanj för Birka Cruises där målet är resan. "Sägningen" går igenom en skön tråd från sociala medier till TV och print. Storytelling by infotainment.

Affärsvärlden

Exklusivt DR. Premien i detta fall är en limiterad aktie. Kuverterad lyx.

E-postmarknadsföring

Arbetar direkt i många CMS-verktyg. Apsis, Carma och Emarketeer. Håller koll på mängden bilder vs html, A/B-testar, gör målgruppsurval och optimerar utskick. Jag brinner för ämnesrader, preheaders och CTA:s

Expressen

Ett enklare sätt att handla digitalt. Tipser är ett smart sätt att sälja via publicister och e-handlare.

Di

En storkundswebb där enkelhet är ett ledord. Sveriges största affärstidning skruvar upp sitt digitala B2B-fokus och här paketeras detta som en one-page-sida som har ett enkelt och tydligt UX som bygger på leadsgenerering. Uppdraget inkluderade även en fotografering med den superduktiga fotografen Oskar Omne. Det gör att Di Företag får ett helt eget uttryck, och det behövs idag.

Dagens Media

Målgruppsanpassad tidning, banner och kampanjsida, bara för dig. Med ett kommunikationskoncept där vi lyfter människan insats i yrkeslivet på ett unikt sätt.

Native

Redaktionella banners at it´s best.

Magasinsproduktion

Har arbetat som formgivare på Bröllopsmagasinet och typat artiklar, reportage och gjorde alla annonserna på svenska och norska.

Dagens Nyheter

Dagens Nyheter provar ett nytt sätt att få folk att prova deras digitala tjänst. DN med iPad på köpet. Här med en take over på DN.se "Dra för att låsa upp erbjudandet"

Röda Korset
Vinylomslag

En serie skivomslag till coma_baby Magisk house-musik.

Vinylomslag

En serie skivomslag till coma_baby Magisk house-musik.

Vinylomslag

En serie skivomslag till coma_baby Magisk house-musik.

Produktdesign Sprayburk

Formgivning av sprayburk för Stillströms Industrifärg.

C More

Lojaliserande emailprogram.

Charlotte von der Lancken

Logotype för industridesignern Charlotte von der lancken.

Guldnyckel

Silver med Nxt Sthlm Direct Marketing. Brons med One Direct.

Agria

Leadkampanj för Agria djurförsäkringar. Även mässkampanjer som tillsammans med SMS, blev väldigt lyckade.

Tänk på livet

SMS, vykort och nyhetsbrev i samarbete. Bra tips, inspiration i kombination med riktigt bra erbjudanden från partners.

SverigesEnergi

Fakturan där transaktion blivit till relation. En relation är en typ av förhållande. Vi bygger långvariga förhållanden. En kundresa med helhetstänk.

Naturskyddsföreningen

En tackannons med företag med hjärtat på rätt ställe. En del av det stora sponsorprogrammet för Naturskyddsföreningen. Hemsida, sponsorlogotype och diplom för brons, silver och guld.

Dages Nyheter digitalt

Utmaning, öka användandet av eDN. Lösningen att mejla ut tidningen till inkorgen istället för brevlådan.

Frälsningsarmén
Sociala medier

Fotografering och styling till sociala medier. Har god koll på hur man får fart på ett instagramkonto utan att fuska. Gillar Facebooks Ads Manager och har gjort många retargetingkampanjer.

Emtrix.com

Uppdrag: Öka försäljningen och bygga en enhetlig global branding för Emtrix, en behandling mot nagelsvamp. Vi tog fram en brandbook och global sajt för UK-marknaden som Moberg Pharma enkelt själva kan uppdatera. Med en SEO-strategi som sätter Emtrix och dess sökfraser högt på Google. Resultat är en dubblad försäljning.

Timing är ingen slump.

Dagens industri går mot strömmen och ökar igen. Artikeln har en passande bannerplacering.

Dagen industri

Är lite av en bannerspecialist där jag vet vad som krävs för att få klick, samtidigt ta hänsyn till viktkrav och hålla rätt mått. Viktigt är att kampanjen håller ihop och att det viktigaste visas utan att upplevas rörigt. Här A/B-testas banner för att effektivisera erbjudandet.

Kalle Anka

Kalle är en rolig kund och med klassiska Dr-trix enligt kommunikationsprocessen så fick vi fart på responsen. Här är svarskuvertet inbyggt i DR-enheten på ett kostnadseffektivt sätt.

Stillströms

Design för ett 25-års jubiluem. Från en liten målerirörelse till ett av Sveriges ledande industrier. Kunskap. Erfarenhet. Kvalitet.

Skivomslag
Guldlådan

Pallplats

Dagens industri

Adresserat utskick till passiva läsare.

Halva Mänskligheten

Musikgruppen heter Halva mänskligheten. Kan vara den bästa halvan. Så låter det i alla fall. Jag faller för det finstämda och den mysigt mörka texten. Sidan är byggd med webGL-teknik och texten ramas in av moln och hav.

Amelia

Har tillsammans med Amelia gjort flertalet lyckade DR-kampanjer där vi fotat premier, tagit fram selfmailers, kuverterade enheter och responsgivande dubbelgiron.

Dagens industri

Prenumerationskampanj baserat på kunglig-timing. Kungen är angelägen om att få sina morgonnyheter i tid. Det fick en redaktör på Dagens Industri erfara klockan fyra på morgonen: ”Ett lustigt litet misstag”, bekräftar hovet. Ett perfekt tillfälle att berätta om Di digital som släpper den tryckta tidning som e-Tidning kvällen innan.

Dagens industri

Du har förmodlingen provat olika affärstidningar tidigare. Vissa bättre än andra. Nu tror vi att du är redo för originalet.

Dagens industri

Vägen till bra affärer går genom magen.

Cap & Design
KING Magazine

Ett 6-pack KING med mycket tidningskänsla.

Birka Cruises
Klubb Birka

Kul att vara är nominerade i år igen.

Visa Uppskattning

Genom ett övergripande nyhetsbrevsprogram som gick löpande under hela året så blev resultatet en verklig succé. Med en involverad mekanism i varje utskick så lyftes innehållet på ett sätt som gjorde kunden intresserad av nästa mejl. Försäljningen av presenter/gåvokort ökade med 72 % mot föregående år.

Salus Ansvar

Kan man inte motivera varför form eller copy ska vara med så ryker den. I uppdraget för Salus Ansvar så tog vi fram mallar och profilprogram för försäkringsfoldrar och informationsblad.

Internetworld
Naturpost/Vitamex

Dr-strategier för 5 länder med bakomliggande abonnemangsystem och rekrytering av prenumeranter via ADR, oDR och affiliatekampanjer.

Sveriges bästa byrå

Prisvinnare i tävlingen Sveriges bästa byrå.

Studentuppdraget

Tävling, varumärke och strategi för Dagens Nyheter.

FBS

Grafisk manual till ett varumärke som vågar se framåt. Helheten byggs av bokstavsklossen som står för kvalitet och framåtanda. Vad finns bortom det förväntade? Sveriges främsta barnrumsinspirationskälla heter Fina Barnsaker/FBS. Följ dem på Instagram @finabarnsaker för att ta del av en snyggare framtid.

Färgstark i Linköping
Onboarding
Husvagn & Camping
Barnaffären.se

Grafisk profil åt en barnaffär med kvalitetsleksaker på nätet.

Dagens Nyheter

SvD drar ner och skär bort det viktigaste. Kultur och Sport. Givetvis lyfter då DN sina styrkor i ett riktat DR och visar i att de fortfarande satsar på det människan brinner mest för.

Dagens Nyheter

SvD drar ner och skär bort det viktigaste. Kultur och Sport. Givetvis lyfter då DN sina styrkor i ett riktat DR och visar i att de fortfarande satsar på det människan brinner mest för.

Naturskyddsföreningen

Sponsorprogram.

Fina Barnsaker

Varumärkesplattform. Innovativ och tidlös form för ett företag som har sin bas på Instagram.

Oscarsmäkleri

Har på plats hos Oscars gjord ett 100-tal mäklarannonser för glassiga adresser i Stockholm. Kul och lärorikt att hjälpa till att kränga för miljoner.

Produktdesign

På Naturpost/Vitamex jobbade jag som formgivare. Där såldes kostillskott på alla omöjliga vis på nationellnivå. Jag snickrade DR-kampanjer, kuponghäften, banners, bilagor, annonser, kampanjsidor, crm och boxdesign på fem språk. Högt tempo och en bra lärdom.

Liber

Riktad kryssfolder som författarna till de stjärnor de faktiskt är.

Sovstaden

Posters, webbsida med ljud. All vinst gick oavkortat till Stadsmissionen och deras arbete för att stödja de hemlösa.

DN.se

Digital helsida på DN.se Uppdrag: Sälja DN + iPad Lösning: Lås upp ditt erbjudande

Dagens Nyheter

Ett utdrag från ett snyggt utskick som lyfter Dagens Nyheter och deras grymma formgivare, fotografer och skribenter.

Victell

Kosttillskott för kvinnor och en för män. Gjorde deras marknadsföring och boxdesign.

Miljonlotteriet

Adresserade kampanjer som ger bra resultat.

DN.se

Med en spännande sommarföljetong som du kan läsa digitalt 3:30 varje morgon.

Årets Byrå x 3

Som en del av Ellermore Nordic så har Årets Byrå vunnits sista tre åren 2017, 2018 och 2019.

Dagens Nyheter

En banner med rätt känsla. I rätt ögonblick. Som får folk att klicka och beställa.

Skivomslag 1980

Ett personligt omslag.

Affisch och illustrationer

En serie av djurillustrationer. 30 cm x 42 cm på Galerie Art, matt papper 280 g.

Egmont

Tillsammans med Egmont skapades brinnande kommunikation med fokus på prenumerationer under flertalet år. Passionerade budskap till fler än 700 magasin och tidningar bl.a. klassiker som Hemmets Journal, KING, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Intresset och sälj i fokus.

Postorderboxdesign

En av många. Har jobbat med postorderformgivning sedan 1999 och gör det fortfarande idag. En bra värdegrund att vila på i all form. Säg det enkelt och rakt på.

Årets Byrå 2000-2020
GolfDigest

Mycket golfkänsla för Sveriges största golftidning.

Egmont Tidskrifter

Klassisk hardcore-DR med en tvist. En kampanj med mycket gott resultat. Har jobbat med Egmont under flera år.

Dagens Nyheter

Spännande digital läsning på stranden. Stortavlor på Toftastrand.

Consortio Fashion Group

För Consortio Fashion Group gjorde vi ett utanför-boxen-men-innanför-fakturan-tänk. Bubbleroom, Halens och Cellbes gjorde resan från transaktion till relation. Consortio Fashion Group är en av de ledande grupperna inom distans- och e-handel i Norden, Baltikum, Ryssland och Centrala och Östra Europa.

PostkodNyheterna

En adresserad redaktionell tidning med lokalt anslag. Ja det sticker ut. Som sig bör. Underhållning i kombo med den lokala förankringen är väldigt starka incitament till försäljning. Kritan här är att berätta vad du missar om du inte är med.

Bröllopsmagasinet

Har jobbat ett år med att producera Bröllopsmagasinet i Sverige och Norge. Så lite kan jag om seder och bruk. Och desto mer om annonser med spets, guld och diamanter.

E.ON
Eon

En vision som blev skarp. Genom Eye-tracking och tester så tog vi fram ett fakturaprogram för det starka varumärket Eon. Resultatet blev över förväntan. Ett taktiskt upplägg med både hjärta och hjärna.

Di Gasell

En kundresa för blivande Gaseller. Nyhetsbreven backas upp med print och en sms-dialog. 86 % har av målgruppen har idag en prenumeration på Di.

bottom of page